-
مدیر سایت امتیاز : 0 رشته : رشته های دانشگاهیجزییات کنکور دکتری ورودی سال 1401 + زمان توزیع کارت ورود به جلسه
باتوجه به اطلاع رسانی سایت سازمان سنجش، زمان برگزاری کنکور دکتری 1401 در ساعت 8 صبح ششم اسفندماه 1400برگزار خواهد شد. همچنین روز سه شنبه سوم اسفندماه 1400 امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون قابل مشاهده و پرینت خواهد بود.در آزمون دکتری 1401 فارغ التحصیلان ارشد یا دانشجویانی که تا پایان 31 شهریور ماه 1401 فارغ التحصیل میشوند میتوانند در این آزمون شرکت نمایند.
بازدید : 493 | نظرات : 0 | 1,608 روز پیش
دانلود فایل
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب پروتز پارسیل متحرک مک کراکن - ویرایش 12
گروه : عمومیکتاب پروتز پارسیل متحرک مک کراکن ویرایش دوازدهم در قالب یک فایل PDF و 389 صفحه به قلم Alan B. Carr , David T. Brown بصورت رایگان قابل دریافت میباشد. کتاب پروتز پارسیل متحرک مک کراکن ویرایش دوازدهم سال 2011 و به زبان انگلیسی میباشد.
گروه : عمومیکتاب پروتز پارسیل متحرک مک کراکن ویرایش دوازدهم در قالب یک فایل PDF و 389 صفحه به قلم Alan B. Carr , David T. Brown بصورت رایگان قابل دریافت میباشد. کتاب پروتز پارسیل متحرک مک کراکن ویرایش دوازدهم سال 2011 و به زبان انگلیسی میباشد.
دانلود فایل
دانلود نرم افزار برنامه ریزی تحصیلی من
گروه : متفرقهنرم افزار برنامه ریزی تحصیلی من برنامه ای بسیار مفید جهت تنظیم برنامه ریزی و انسجام مطالعاتی شما داوطلبین عزیر میباشد. نرم افزار برنامه تحصیلی من کاری از آقای کاظم فلاحی خواه میباشد که میتوانید در ادامه مطلب سایت هموا نسخه 3.9 این نرم افزار را تهیه نمایید.توجه داشته باشید پیش نیازهای این برنامه به شرح زیر میباشد.NET Framework 4.5سیستم م
گروه : متفرقهنرم افزار برنامه ریزی تحصیلی من برنامه ای بسیار مفید جهت تنظیم برنامه ریزی و انسجام مطالعاتی شما داوطلبین عزیر میباشد. نرم افزار برنامه تحصیلی من کاری از آقای کاظم فلاحی خواه میباشد که میتوانید در ادامه مطلب سایت هموا نسخه 3.9 این نرم افزار را تهیه نمایید.توجه داشته باشید پیش نیازهای این برنامه به شرح زیر میباشد.NET Framework 4.5سیستم م